За нас

Това сме ние - Надежда и Симеон, или "Ние с мама"! Готвим, смеем се, играем и се учим един от друг :)

Създадох блога Ние с мама в края на 2019-а година. Всичко започна със споделяне на рецепти с цел да помогна на жените в майчинство с идеи за бебешко и детско меню. Така или иначе готвех за детето си всеки ден, реших да го превърна в хоби, което да ми носи удоволствие.

С течение на времето скромните ми кулинарни подвизи прерастнаха в споделяне на идеи за игри и занимания, полезно съдържание за родители и моменти от ежедневието ни. Блогът Ние с мама се превърна в пространство за подпомагане на родителите, подложени на изпитанието да отглеждат дете през 21 век. Превърнахме се в онлайн магазин, за да достигат по-лесно до вас нещата, които създавам.

Стремя се да помогна за:

  • това всяка жена да усети майчинството като позитивно изживяване;
  • по-малко време прекарано в кухнята и повече споделени моменти с децата;
  • повече радост в детските очи.

Признавам, че усещах прилив на допамин, когато постовете ми във Фейсбук получаваха повечко харесвания. На всеки му е приятно да получи одобрение, особено когато е в емоционален период, какъвто е майчинството. Да имам блог ми носи огромно удоволствие и ползи, но голямата ми мечта се сбъдна, когато издадох книгата Ние с мама. Над 150 рецепти за деца от 6 до 24 месеца. Всеки отзив, всяка мила дума, всяка снимка, която получа на лично съобщение - запечатват се право в сърцето ми. Карат ме да се вълнувам като дете, вдъхновяват ме и ме мотивират да създавам още и още съдържание в полза за другите.

Това е Ние с мама - едно дете, в което гори пламък за изследване на целия свят сега и веднага. И една майка, която се опитва да съхрани този пламък, но и да разпалва такъв у другите.

С някои от вас се познавам, с другите тепърва предстои. Пишете ми!

Ваша, Надя

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки